wistak98 26 Napisano 18 Marca 2016 Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 § Budżet: 150zł(mysz + podkładka) § Jakiej myszki obecnie używasz: Bloody v7 § Jaką masz obecnie podkładkę: Roccat siru § Z jakich wartości DPI korzystasz: 800 § Ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – cm / 360° w grach FPS: § W co grasz (gatunki oraz konkretne tytuły): Właściwie po trochu wszystkiego § Ile przycisków używasz w myszce: W grach głównie podstawowych ale np. W systemie przyzwyczaiłem się do wstecz i naprzód w bocznych § Chwyt: Palm § Jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1): 1+2+2 § Wielkość dłoni (od czubka palca środkowego do kciuka: 13,5 mniej więcej § Dlaczego chcesz zmienić mysz: V7 już mnie trochę denerwuje nie jest najprzyjemniejsza, jest trochę za mała § Uwagi (wygląd, liczba przycisków, waga, materiał myszy): Z tego co poczytałem myślałem nad a90 tylko jaką do tego podkładkę i czy mysz będzie dla mnie dobra Cytuj Link to post Share on other sites
Quelto 16 Napisano 18 Marca 2016 Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Bierz tego a90 bo w tej cenie spoko mycha, a podkłądke możesz wziąć np a4techa za 3 dychy, może najlepsza nie jest ale w twoim budżecie będzie k. Mozesz jeszcze kupić alcora cm storm tylko wtedy bbyć musiał dołozyc z dwie dyszki, bo on chodzi 140 około Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts