sienixxx 0 Napisano 13 Marca 2016 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Witam, Posiadam tablet MyAudio 10 i moje pytanie jest takie czy można zaktualizować androida na tym tablecie, gdyż w ustawieniach nie ma możliwość włączenia aktualizacji oprogramowania (androida), ponieważ nie ma takiego przycisku (na moim telefonie w tym samym miejscu jest taki przycisk). Proszę o poradę czy da się to zrobić ręcznie, jeśli tak to jak. Cytuj Link to post Share on other sites
CrisPell 4852 Napisano 13 Marca 2016 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Niespecjalnie jest możliwość, bo nawet nie znalazłem oficjalnej strony producenta. Cytuj Link to post Share on other sites
sienixxx 0 Napisano 13 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 A da się jakoś "ręcznie" w sensie pobrać i samemu zaktualizować? Cytuj Link to post Share on other sites
CrisPell 4852 Napisano 13 Marca 2016 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 No powiedz mi jak? Skoro nie ma nawet strony producenta, a byle jaki system nie możesz wgrać, bo nic nie będzie działać. Cytuj Link to post Share on other sites
sienixxx 0 Napisano 13 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 No powiedz mi jak? Skoro nie ma nawet strony producenta, a byle jaki system nie możesz wgrać, bo nic nie będzie działać. No właśnie nie wiem dlatego się pytam, inaczej bym nie zakładał tematu. To chyba logiczne? Cytuj Link to post Share on other sites
CrisPell 4852 Napisano 13 Marca 2016 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 (edytowane) To ci przecież właśnie mówię, że się NIE DA. Z powietrza nie wyczarujesz oprogramowania, a do takich niszowych urządzeń jak to nie robi się cyanogenmoda. Edytowane 13 Marca 2016 przez CrisPell Cytuj Link to post Share on other sites
fanatyczekhtc 2 Napisano 14 Marca 2016 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 można wgrać , poszukaj na forum androida Cytuj Link to post Share on other sites
CrisPell 4852 Napisano 14 Marca 2016 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 @up Świetnie po prostu wykazałeś się wiedzą. To mu znajdź taki co po zainstalowaniu nie zrobi z tego tabletu cegły. Cytuj Link to post Share on other sites
sienixxx 0 Napisano 19 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 Cóż, jeśli się nie da to temat do zamknięcia. Cytuj Link to post Share on other sites
zoltan2 253 Napisano 19 Marca 2016 Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 Nie da się. To jest marketowy chłam. Jak wyżej. Nigdy nie znajdziesz aktualizacji. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts