buddynho 3 Napisano 11 Marca 2016 Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 (edytowane) Mam problem ze spadkiem fpsów w grach przy streamowaniu w OBS ale nie tylko. Dota2: bez obs jak sobie odpale kompa i gram to mam ~150 fps ( cap 151 ) stale się trzyma w walkach spadke o te 7-9 fpsów standard.Ale Gpu usage czasem spada do 85% .A po jakimś czasie fpsy w grze spadają o jakieś 10%. W csgo występowały nawet lagi/spiki jak streamowałem, po wyłączeniu streama karta jakby nie mogła dojść do siebie i dalej to występowało. Temperatury niby ok do 66C na karcie max, na procku podobnie (6700k stock), nie wiem ocb. Mam ręcznie ustawiony ram z 2133 na 2400, jest możliwe że coś ****ałem w ustawieniach biosu? ram by wpłynął na to? Edytowane 11 Marca 2016 przez Nowaj Wulg. Cytuj Link to post Share on other sites
ciomasta 70 Napisano 11 Marca 2016 Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 Witaj , też tak mam na tym programie OBS , kombinowałem dość długo i nie doszedłem do problemu .Więc został mi inny program do streamowania Xsplit broadcast i działa pięknie . Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts