michalwi 92 Napisano 8 Marca 2016 Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Cześć, ostatnio mój telefon zaczął coś szwankować aż wczoraj padł. Nowy telefon będę mógł kupić dopiero w czerwcu więc muszę korzystać ze starego lg przez kilka miesięcy. Odpaliłem telefon i mulił nie miłosiernie, wyczyściłem pamięć i to samo. Stwierdziłem że może spróbuje z CyanogenMod ale nie wiem czy to do końca legalne i chce poznać wszystkie plusy i minusy. Cytuj Link to post Share on other sites
huckinCharlie 823 Napisano 8 Marca 2016 Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Jemu nic nie pomoże. Cytuj Link to post Share on other sites
michalwi 92 Napisano 8 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Ale jakoś te 3 miechy muszę przetrwać Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 8 Marca 2016 Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Preferowałbym jakiś lekki soft oparty na AOSP. Cytuj Link to post Share on other sites
przemusss1990r 233 Napisano 9 Marca 2016 Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 Zbyt mało ramu, słaby proc... Ale jeśli wrzucisz jakiegos cm 4.0.1 np to bez aplikacji fb lub fb light 3 miesiace pozyje Cytuj Link to post Share on other sites
michalwi 92 Napisano 9 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 Akurat fb mi nie jest potrzebny więc ok. A ten AOSP to co to jest Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 9 Marca 2016 Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 (edytowane) Romy aosp to romy bazujący na czystym androidzie.Ogólnie często dorównują wydajnością CMów, czasem można znaleźć jakieś minimalistyczne, szybsze.Ze względu że L3 to szrot, od samego początku nie spodziewałbym się jednak jakiegoś wsparcia dla tego modelu.Spróbować CMa zawsze warto, może będzie znaczniej lepiej. Edytowane 9 Marca 2016 przez Rica1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts