mr-auto 185 Napisano 7 Marca 2016 Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 (edytowane) Zastanawiam się nad nowym dyskiem twardym i zaciekawił mnie wytwór Toshiby X300 Według testu http://pctuning.tyden.cz/hardware/disky-cd-dvd-br/37325-nove-3-5-hdd-toshiba-300-v-testu-wd-black-v-ohrozeni?start=1 Jest on w niektórych przypadkach nawet szybszy niż WD Black, jedyny minus to głośność Dysk potrzebuję ogólnego użytku, zapewne większość będą zajmować gry, myślałem nad pojemnością 3TB lub większą Jak myście, warto czy lepiej brać jakiś WD Red/Toshiba P300 ? Edytowane 7 Marca 2016 przez mr-auto Cytuj Link to post Share on other sites
pieczur 0 Napisano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2016 Ja tez ale nie wiem co myslec. Parametry ma jak wd black. Cytuj Link to post Share on other sites
ultramateo 11 Napisano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2016 Na system i programy masz SSD? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts