pitrekssj2 0 Napisano 7 Marca 2016 Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 Witam! Poszukuję klawiatury i myszki do 150 zł. Klawiatura i mysz mogą być w zestawie lub osobno. Klawiatura i mysz muszą być przewodowe. Klawiatura musi być podświetlana. § Budżet: 150 zł (klawiatura + myszka) § Jakiej myszki obecnie używasz: A4TECH K4-3D § Jaką masz obecnie podkładkę: Brak § Z jakich wartości DPI korzystasz: Brak danych § W co grasz (gatunki oraz konkretne tytuły): Counter-Strike: Global Offensive § Ile przycisków używasz w myszce: Na razie mam 3 to korzystam z 3 § Chwyt: palm grip § Uwagi (wygląd, liczba przycisków, waga, materiał myszy): Klawiatura i mysz muszą być przewodowe, Klawiatura musi być podświetlana Cytuj Link to post Share on other sites
Rozwiązanie kebab84 96 Napisano 7 Marca 2016 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 Jeśli łącznie zestaw ma być do 150 zł to masz: Modecom Volcano MC8000 - jak Sharkoon Skiller Mysz A4tech A90 bloody blazing (ustaiwnie dpi do cs to 800 dpi + 500Hz i wtedy masz niski LOD i mysz działa świetnie) jeśli zestaw ma być oddzielny to masz Genius Scorpion M6-600 na PWM 3310 lub Natec GX75 Do tego klawiaturka np. tracer Mecano Cytuj Link to post Share on other sites
pitrekssj2 0 Napisano 7 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 (edytowane) Myszka A4-Tech Bloody Blazing A90 jest ok. Jednak jak mnie wzrok nie myli to ten Modecom Volcano nie posiada podświetlenia a na tym mi bardzo zależy. EDIT: Tak więc pewnie weżnę: A4-Tech Bloody Blazing A90 Tracer Gaming Mecano Lekko ponad budżet ale czuję że warto. Edytowane 7 Marca 2016 przez pitrekssj2 Cytuj Link to post Share on other sites
kebab84 96 Napisano 7 Marca 2016 Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 taki zestaw powinien być dobry Cytuj Link to post Share on other sites
Amok. 63 Napisano 7 Marca 2016 Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 Bedzie bardzo dobrze sam chce ta klawiaturkę Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts