shlyify 0 Napisano 11 Marca 2016 Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 a co powiecie o Acerze g9-791 ,predator 17? Cytuj Link to post Share on other sites
ZuberO 0 Napisano 11 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 XD a moze ktos mi podesle konkretne rozwiazania i sensowne argumenty skoro tak rekomendujecie aliena podajcie konkretny model zebym mogl go porownac do asusa g752 bo narazie tylko dla tego modelu otrzymalem senswona rekomendacje Cytuj Link to post Share on other sites
ryba21184 318 Napisano 12 Marca 2016 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 g752 bo narazie tylko dla tego modelu otrzymalem senswona rekomendacje więc chyba masz jasność jaki model wszyscy sensownie polecają 1 Cytuj Link to post Share on other sites
PawelQ 107 Napisano 13 Marca 2016 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Ze swojej strony dodam subiektywnie.. Sam chciałem kupic takiego lapka w takim budżecie w 17''. Nie do gier, ale potrzebowałem dobrej grafiki. 1. Za 6k nie kupisz Aliena - w tej chwili najtańszy to ~8k 2. Jedna z najlepszych gwarancji w Dellu NBD naprawde działa (korzystałem w firmie). 3. Myślałem o Asusie 751 bardzo poważnie 4. Skończyło sie tym, że będę czekał do wrzesnia na nowego Inspiriona 17'' 5. Dlaczego nie Asus? Bo ptk 2. Nie mam czasu szarpać się w firmie z gwarancjami i siedzieć na zastępczym sprzęcie. Niemniej gdyby nie to, kupił bym Asusa. Drogi autorze, gdybyś szukał zbiorów opinii o konkretnych seriach, jest taka strona, a na niej forum, a tam temat dla każdego modelu z setkami opinii. Typowo o notebook-ach ;-) Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 14 Marca 2016 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 W razie czego możesz linkować. Na forum.benchmark nie ma cenzury Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts