Mikej 0 Napisano 6 Marca 2016 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Wiem, jest tematów o tym sporo... ale chodzi o to, że robiłem to co w tych tematach było podane i nie działa. Mam problem z powiadomieniami w tym telefonie, jest on następujący. Kiedy jestem połączony z internetem przez Wi-Fi, wszystko jest w porządku, ale schody zaczynają się przy przełączeniu na internet pakietowy, który mam z Plusa, ileś tam GB, więc wystarcza, ale nieważne. Wtedy powiadomienia mi przychodzą co najwżej z messengera. A mam poustawiane to co mi trzeba - aplikacje chronione, zaznaczone ptaszkiem/fajką (jak zwał tak zwał) w menadżerach urządzen, powiadomień i tak dalej... A ważne to jest bo z pewnej aplikacji te powiadomienia mi są bardzo potrzebne, bo zależy mi na szybkim reagowaniu. Zna ktoś może rozwiązanie? PS: Wszystko zaktualizowane mam. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts