Deementor 5 Napisano 6 Marca 2016 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Witam poszukuję jakiegoś kodu rabatowego do sklepu techplanet na np. darmową wysyłkę, jak jest np. na morelach . Czy istnieją takie kody ? Z góry dziękuje Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 6 Marca 2016 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 http://forum.benchmark.pl/index.php?/topic/130878-FAQ-Zestawów-/kody-promocyjne/ 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Deementor 5 Napisano 6 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 sorry za problem nie zauważyłem i dziękuję za pomoc Cytuj Link to post Share on other sites
Vieworld 2608 Napisano 30 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Były jeszcze inne kody rabatowe niestety widzę, że adminowi znudził się mój temat i go usunął... cóż, ja chciałem dobrze ale widzę, że komuś chyba płacą za 3 powyższe sklepy. Tak. Wiem. Odkopałem stary temat niezamknięty Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts