gitgosc 31 Napisano 6 Marca 2016 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 (edytowane) Witam. Tak jak w temacie, borykam się z problemem kupna używanego telefonu w cenie do 700zł z jakimś tam niewielkim hakiem. Telefon przeznaczony jest u mnie do wszystkiego, czyli gry, aplikacje, zdjęcia, słuchanie muzyki z telefonu jak i przez słuchawki, SMS'owanie czyli ogólnie pisanie na messengerze itp.Dobrze by było, gdyby telefon miał DualSIM żeby wrzucić kartę Aero2 ale zdaje sobie sprawę że to w tym budżecie będzie kiepski pomysł, więc czekam na propozycje jakichś ciekawych maszynek pod moje wymagania, ile się da Z góry dziękuje!Pozdrawiam Edytowane 6 Marca 2016 przez gitgosc Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 6 Marca 2016 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Moto G 3 gen 2/16 albo Huawei P8 lite. Z nówek w tym budżecie nic lepszego nie znajdziesz. Cytuj Link to post Share on other sites
gitgosc 31 Napisano 6 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 (edytowane) Moto G 3 gen 2/16 albo Huawei P8 lite. Z nówek w tym budżecie nic lepszego nie znajdziesz. Właśnie o to chodzi, że nie szukam nówki tylko używany w tej cenie Edytowane 6 Marca 2016 przez gitgosc Cytuj Link to post Share on other sites
Freso 1116 Napisano 6 Marca 2016 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 LG G2. Chyba niekwestionowany król używek w tej cenie, chociaż dobrze byłoby dołożyć stówkę, jest taka możliwość? Cytuj Link to post Share on other sites
gitgosc 31 Napisano 6 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Powiedzmy że mogę tą stówke dołożyć (bo mogę), tylko czy będzie przez to jakaś znaczna różnica? Cytuj Link to post Share on other sites
Freso 1116 Napisano 6 Marca 2016 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 W zasadzie spora. Telefon to jeden z lepszych urządzeń z Androidem, bardzo dobry aparat i bateria, płynnością nie odbiega od dzisiejszych flagowców, z tego co mi wiadomo niezły DAC więc i SQ na słuchawkach powinno być całkiem dobre. Cytuj Link to post Share on other sites
gitgosc 31 Napisano 6 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 @FrescoDalej mówisz o LG G2 tyle że o 100zł droższym? Bo nie wiem jak to mam odbierać Cytuj Link to post Share on other sites
Freso 1116 Napisano 6 Marca 2016 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Ciągle piszę o LG G2. Sęk w tym, że 700 zł może na niego nie wystarczyć, za 800 będzie go łatwiej znaleźć. Wybacz nieprecyzyjność Cytuj Link to post Share on other sites
gitgosc 31 Napisano 6 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Aaa rozumiem, roozumiem! I oprócz niego żaden inny w rachube nie wchodzi? Spodobał mi się też Huaweii Honor 5x, LG G3. Znalazłem też Meizu MX4 i Z2 w cenie ponad te 700 ale niedużo. Co powiesz na to? Cytuj Link to post Share on other sites
Freso 1116 Napisano 6 Marca 2016 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 LG G3 Gorsza bateria, płynność na 6.0 ponoć w porządku, ogółem dobry telefon, ja jednak przekonany nie jestem. Miałem możliwość zmiany swojej S5 na G3, ale wolę sprzedać za te 850. Z2 - Xperia Z2? Świetny telefon. Honora i Meizu znam kiepsko, więc nie pomogę.. Cytuj Link to post Share on other sites
gitgosc 31 Napisano 6 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Właśnie tu wraca zagwozdka sprzed ostatniego razu, LG G2 czy Xperia Z2? Te 2 telefony mnie intrygują i nie wiem który uznać za "lepszy". W kwestii ekranu i aparatu to chyba LG G2 wygrywa, ale pewny nie jestem. Cytuj Link to post Share on other sites
gramacz 33 Napisano 6 Marca 2016 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 a może Redmi 3, ma świetną baterię i niezłe foty robi jak na telefon za 600zł. http://gadzet.telchina.pl/test-xiaomi-redmi-3-recenzja-telefonu-za-600zl/ P8 lite ma słabiutka baterię. Jeszcze ciekawy może okazać się Meizu M2 Note z polskiej dystrybucji. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts