rajt111 0 Napisano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Ej mam parę pytań o SP 3 na Windowsa Xp: 1) Jeśli zainstaluje SP 3 to dojdzie to czyszczenia dysku czy wszystkie dane zostaną zachowanie ?? 2) Czy potrzeba instalować SP 1 i SP 2 żeby zainstalować SP 3 ?? Cytuj Link to post Share on other sites
Kiziea 4 Napisano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Nic się nie stanie, system będzie jedynie zaktualizowany, wszystkie dane zostaną. Co do drugiego pytania to nie wiem, zawsze instalowałem wszystko po kolei. Ale pewnie SP3 zawiera wszystkie poprzednie dodatki, więc można go normalnie zainstalować. Cytuj Link to post Share on other sites
Dementor 269 Napisano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 tak sp3 zawiera poprzednie dodatki i wystarczy tylko go zainstalować Cytuj Link to post Share on other sites
Evil_Genius 1 Napisano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Pamiętaj również, że stwierdzono dziwaczne działanie systemu po instalacji SP3. Zaobserwowałem to sam i na necie również możesz o tym poczytać, moim zdaniem to nieopłacalne. Cytuj Link to post Share on other sites
Kiziea 4 Napisano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Niby jakie? Mam SP3 na XP i nic się nie dzieje. Cytuj Link to post Share on other sites
rajt111 0 Napisano 20 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 A jest później możliwość odinstalować SP3 ?? Cytuj Link to post Share on other sites
Kiziea 4 Napisano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Jest, instaluje się jako Windows XP Service Pack 3. Cytuj Link to post Share on other sites
rajt111 0 Napisano 20 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Kiziea mogłaś byś pogłębić swoją myśl ?? Cytuj Link to post Share on other sites
Kiziea 4 Napisano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 I nie Ona, tylko On. Da się odinstalować, a w Dodaj lub usuń programy widać go jako Windows XP Service Pack 3. Cytuj Link to post Share on other sites
Evil_Genius 1 Napisano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 To jak chcesz żeby nie mylono cię z kobietą to zmień nick i avatar na bardziej męski, też sam myślałem, że nie jesteś facetem. Cytuj Link to post Share on other sites
Kiziea 4 Napisano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 To jak chcesz żeby nie mylono cię z kobietą to zmień nick i avatar na bardziej męski, też sam myślałem, że nie jesteś facetem.Nie zmienię bo mi się podoba, macie profil w serwisie i forum, więc tak trudno spojrzeć? Nie. Cytuj Link to post Share on other sites
rajt111 0 Napisano 21 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Kit z nickiem ale ten avatar myli całkowicie. I zrozum że prawie nikomu się nie chce patrzeć do profilu po prostu pisze i już. Albo wpisz sobie w podpisie że jesteś facetem czy coś w tym stylu i cie nie powinni już mylić. I sorka za takie uchybienie i thx za odpowiedz. Cytuj Link to post Share on other sites
Evil_Genius 1 Napisano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Spoko. Jeśli jedynym powodem dla którego masz zamiar instalować SP3 jest uruchomienie GTA IV to można to spokojnie zrobić bez jego instalacji. Cytuj Link to post Share on other sites
Kiziea 4 Napisano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Z czym Wy macie problemy? System na SP3 działa stabilnie, nie zauważyłem żadnych błędów czy innych objawów. Cytuj Link to post Share on other sites
Evil_Genius 1 Napisano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 No ale zwalnia cholernie, jak nam nie wierzysz to sobie w internecie poczytaj. Sam nie sprawdzisz tylko nam później zarzucasz, że nam się nie chce wejść do twojego profilu. Cytuj Link to post Share on other sites
Kiziea 4 Napisano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Po h*j mam sprawdzać, jeśli mam SP3 i nic się nie dzieje. Szukam jak mam problemy, jak nie mam to po co szukać. Bredzicie głupoty, że zwalnia itp. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts