DomenPOL 0 Napisano 4 Marca 2016 Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 Zamierzam kupić telefon maksymalnie za 500zł. Obecnie zastanawiam sie nad kilkoma modelami: - Asus Zenfone C -Sony Xperia E4 - kruger&matz live 2 - Huawei Honor Holly - Acer liquid Z330 -Microsoft Lumia 550 - Kruger&matz flow 2 - Microsoft Lumia 540 Jak ktoś zna jakiś inny telefon godny polecenia to niech napisze. Tylko warunkiem koniecznym musi być możliwość za niego zapłacenia Paypalem oraz Polska gwarancja. Cytuj Link to post Share on other sites
vankarol 6 Napisano 10 Marca 2016 Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 (edytowane) Może jeszcze Moto E LTE albo myPhone L-Line? Fajne, działają dość płynnie, mimo 1 GB RAM. Z Chin możesz też ściągnąć za 500 zł Meizu M2. FresoCiągłe polecanie tego myPhone, gdzie nieraz pisało się, że to syf z nie wiadomo jakim serwisem, wsparciem technicznym i software'owym... // ... // jg Edytowane 11 Marca 2016 przez jacekgothic Cytuj Link to post Share on other sites
mapryl 12 Napisano 10 Marca 2016 Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 Mam moto e LTE jestem jak najbardziej zadowolony. Za ta cenę dobry smartfon. Największy plus to bateria która przy używaniu telefonu tylko do dzwonienia potrafi wytrzymać 4-5 dni , przy włączane sieci i dosyc intensywnym przeglądaniu internetow wytrzymuje do dwóch dni. Cytuj Link to post Share on other sites
Freso 1116 Napisano 10 Marca 2016 Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 myPhone L-Line Nie przypominam sobie, by ktoś poza Tobą polecał myPhone'y. Nie przypominam sobie też, byś kiedyś odniósł się do jakości serwisu, do wsparcia software'owego od producenta, zapowiedzianych aktualizacji dla telefonu oraz dostępności części zamiennych, np. ekranu w przypadku pęknięcia. A ja z ciekawości sprawdziłem dostępność części zamiennych do myPhone L-Line. Na Allegro nie ma ani jednego ekranu. Do Moto E LTE znalazłem na szybko 5 aukcji, a jest ich sporo więcej. Cytuj Link to post Share on other sites
czamarek 16 Napisano 12 Marca 2016 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Zdecydowanie Meizu M2, z China za 400zł, z PL za 570zeta. Ale w polskich sklepach paypalem , to raczej ogranicza wybór. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts