Archerito 1 Napisano 3 Marca 2016 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Witam Kochani. Po raz kolejny proszę Was o pomoc. W dużym skrócie...nie kupiłem tej Xperii Z3, gdyż przeraziła mnie wręcz ilość ludzi na różnych forach, którym samoczynnie pękały wyświetlacze. Tak czy inaczej póki co podziękowałem firmie Sony za współpracę. Szukając dalej natknąłem się na info o premierze Samsunga Galaxy S7 Edge i strasznie zainteresował mnie ten smartfon. Nie dość, że praktycznie wydaje się nie posiadać wad (oczywiście poza ceną) to jeszcze dorzucają w przedsprzedaży Gear VR (wartości około 450 zł) . I teraz pytanie do Was...co myślicie? Warto kupować smartfona za tyle pieniędzy? A może poczekać aż stanieje? A może jednak zdecydować się na coś od konkurencji? Mam już w głowie totalny mętlik. Proszę doradźcie mi co mam zrobić. Jakie mam wymagania? W dużym uproszczeniu nie należę do osób, które wymieniają telefony co chwilę. W moim życiu przewinęły się kolejno Nokia 3310, Sony Ericsson k510i i jako ostatni Nokia C3-00. Tak więc telefon ma wytrzymać lata. Następną rzeczą jest fakt, że chcę mieć naprawdę świetny aparat i kamerę. W grę wchodzą tylko telefony w polskiej dystrybucji więc wszelkiej maści Xiaomi mnie nie interesują. Wiadomo, że fajnie gdyby była wodoszczelność i możliwość wymiany kart SD. Co radzicie? Z góry dziękuję za każdą pomoc Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts