meleks17 0 Napisano 3 Marca 2016 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 (edytowane) Witam. Planuję zmienić mojego Samsunga Galaxy S6 na jeden z powyższych modeli. Telefon biorę na firmę a stary sprzedaję znajomemu. Więc mam parę pytań odnośnie wersji z zakrzywionym ekranem bo nie jestem do niej zbytnio przekonany: 1. Czy ten zakrzywiony ekran zżera dużą ilość baterii czy te 600 mAh mi wyjdzie na + (chodzi mi o czas pracy baterii - czy S7 EDGE będzie działał dłużej czy wyjdzie na to samo)2. Jak wg Was prezentują się najnowsze telefony Samsunga i który byście wybrali nie mając limitu pieniędzy?3. Chciałbym od razu zamówić jakiś Clear View Cover ale nie wiem czy nie wyjdzie coś nowego, nie umiem znaleźć żadnej informacji na ten temat. O telefony bardzo dbam i zależy mi na dobrej ochronie. Czy są w ogóle jakieś informacje na temat pokrowców do najnowszych samsungów?4. Jaką kartę SD najlepiej kupić (interesuje mnie jak największa pojemność i szybkość, cena gra drugoplanową rolę). Robię dużo zdjęć a w obecnym telefonie 64 GB było dla mnie udręką nie do przeżycia.5. Co sądzicie o tych Googlach VR? Czy opłaca się kupić w przedsprzedaży żeby dostać je w cenie telefonu ( i tak mam zamiar go kupić w najbliższych tygodniach [2-3] a jak dorzucają za darmo do ceny to wydaje mi się to dobrym dealem.6. Czy S7 będzie wydajniejszy niż EDGE?Z góry dzięki za odpowiedzi i miłego dnia ! Edytowane 3 Marca 2016 przez meleks17 Cytuj Link to post Share on other sites
Bartek5035 196 Napisano 3 Marca 2016 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 ciężko coś stwierdzić bo jeszcze nigdzie nie było testów.. na pewno większy ekran w edge zabierze więcej baterii ale nie wiadomo nic póki co nie widzialem konkretnych testówna pewno wyjdą jakieś akcesoria typu clear view itpjeśli chodzi o karty pamięci to pewnie samsung zarekomenduje jakiś konkretny model tak jak to robi LG VR to troche zabawka, nie jest to pożyteczne ale dla FUN'u ok S7 i S7 Edge mają taką samą specyfikację więc oba będą równie wydajne Cytuj Link to post Share on other sites
meleks17 0 Napisano 3 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Jakbyś ktoś mi mógł napisać opinie czy lepiej ogląda się filmy / streamy na zwykłym ekranie i edge to byłbym bardzo wdzięczny. Proszę o odpowiedzi na pytania ! Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts