Demoniax77 0 Napisano 3 Marca 2016 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Szukam smartfona w cenie do 450zł , ew do 500zł. Obecnie rozważam te 2 smartfony: - kruger&matz live 2 - Huawei honor holly Choć bardziej jestem przychylny wziąć krugera , bo estetycznie mi bardziej pasuje. Ktoś z was posiada telefon Kruger& matz? I jak on się sprawuje? Ewentualnie jakiś inny smartfon w cene do 500zł, z przyzwoitymi parametrami. Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 3 Marca 2016 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Wypełnij wzór, będzie można coś poradzić, bo taki kruger to złom. Cytuj Link to post Share on other sites
Bartek5035 196 Napisano 3 Marca 2016 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Xiaomi Redmi 2 z xiaomiforsale.com albo sklepxiaomi.pl (gwarancja w pl)lub Zenfone 5 z intelem i 2gb, albo Honor 4c / 3c Ewentualnie Moto E 2gen lub Moto G 2 gen Cytuj Link to post Share on other sites
Demoniax77 0 Napisano 3 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 (edytowane) Zapomniałem dodać że za telefon chce zapłacić Paypalem. Wiec nie moge kupić z każdego sklepu. Motorola Moto G przekracza mój budżet , A motorola E wygląda jak tani szajs. Zenfone 5 nie moge nigdzie znaleźć , są jakieś sklepy gdzie go sprzedają? Honor 4c jest za drogi , a Honor 3c nigdzie mogę dostać. Ma ktoś z was kruger& matz? Bo stylistycznie telefon najbardziej mi przypada do gustu. Jeszcze smartfony Asusa wyglądają całkiem nieźle. Edytowane 3 Marca 2016 przez Demoniax77 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts