death143 6 Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Witam, przymierzam się do zakupu szkła hartowanego dla Galaxy S5, teraz co prawda posiadam zalożone jakieś nieznanej marki za 20zł lecz niestety ma defekty w postaci rys i paru dziwnych kropek, zastanawiam się nad Nillkin Amazing H+ za 40 zł lub Benks Okr za 53zł. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tymi markami? Przyznam że Nillkin do mnie przemawia i ma w zestawie fole na aparat lecz wole podpytać. Cytuj Link to post Share on other sites
ilov3 106 Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 I tak się zrysa Cytuj Link to post Share on other sites
death143 6 Napisano 1 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 (edytowane) Być może, ale niekoniecznie po 2 tygodniach od zakupu.. Poza tym te które mam powlokę oleofobową ma tylko na pudełku, w rzeczywistości strasznie się brudzi. Edytowane 1 Marca 2016 przez death143 Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Ja mam w G3 za 9zł a Ojciec w G2 Nillkina i mu się bardziej tłuści niż w moim. Żadnych rys też nie mamy a jeśli już by się pojawiły to trudno, po to ono jest Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts