pat1441 1 Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Witam,Chciałbym zakupić ten magnetyczny uchwyt do auta iOttie, widziałem różne opinie i rzeczywiście jeżeli chodzi o trzymanie etc sprawuje się super.Tylko jak wygląda sprawa z magnesem na tylnej obudowie? Może to mieć jakiś wpływ na działanie telefon, procesora, baterii, wyświetlacza? Czy dzisiejsze telefony są już tak robione że w żaden sposób im to nie przeszkadza? Ktoś może miał styczność z czymś takim? Cytuj Link to post Share on other sites
Bartek5035 196 Napisano 2 Marca 2016 Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 skoro magnes potrafi "sformatować" karte pamięci czy pendriva (odpowiednio silny)to wydaje mi się że zwłaszcza karta sim i karta pamięci mogą być narażone aczkolwiek nie mialem nigdy stycznosci z takim rozwiązaniem więc to są tylko moje domysły Cytuj Link to post Share on other sites
pat1441 1 Napisano 2 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Niby coś w tym jest, tylko że już teraz produkowane sprzęty są naprawdę wysokiej klasy i ciężko żeby sformatować kartę albo pendriva. Po za tym raczej taka firma jak iOttie nie produkowałaby i sprzedawała w bardzo dużych ilościach czegoś co niszczy sprzęt. Myślałem że znajdzie się ktoś kto używał coś takiego już jakiś czas. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts