WaxYL 27 Napisano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Właśnie to się stało po resecie kompa. Włączyłem i chciałem zagrać sobie w coś i wyskakuje błąd że nie może odnaleźć lokalizacji. Zrobiłem WTF na cały blok bo w końcu 50GB gier z cd-keyami poszłaaa. Co wiecej nie moge zrobić z tej partycji nowego dysku, pojawia się błąd - formatowanie nie może być dokończone. W zarządzaniu dyskami partycja widnieje jako partycja podstawowa ale nie ma nazwy oraz opisu - Zdrowa. Nie ma formatu partycji ani nic. Mógłby mi ktos powiedzieć o co chodzi? Cytuj Link to post Share on other sites
WaxYL 27 Napisano 18 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Nie ważne, ze złości usunęłem partycje, teraz czeka mnie pobieranie gierek i szukanie po piwnicy cd-keyów. Bo miałem w jakimś zeszyciku zapisane. Cytuj Link to post Share on other sites
master25051992 7 Napisano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 EEE to jakiś Virus ? Mam ten sam problem tyle że zdarzył mi się o godzinie 17 ;/ Podczas uruchamiania jest tak jak zawsze wszystko startuje itp. Ale znikły mi 2 partycje ;/ Ma ktoś jakieś rozwiązanie ? Na dysku mam bd cenne dla mnie pliki prywatne ;/ Cytuj Link to post Share on other sites
Bany_krk 200 Napisano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 najprościej puścić recovera Cytuj Link to post Share on other sites
master25051992 7 Napisano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Edit teraz uruchomiłem go ponownie i mam jakąś partycje E nie formatowaną ;/ Cytuj Link to post Share on other sites
Bany_krk 200 Napisano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 tak jak mówię, napisać do mnie na gg i prześlę odpowiedni program, wymagane jest tylko posiadanie innego dysku twardego Cytuj Link to post Share on other sites
master25051992 7 Napisano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Recover robiłem i dalej to samo.Już kontaktuje sie na gg. EDIT: U mnie poszła jedna z lini zasilania ;/ Zmieniłem i już wszystko OK. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts