Marcin1PL 0 Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 (edytowane) Tak jak w temacie Poszukuję dobrej nowej (nie używanej z allegro) myszki do 260zł. § Budżet:260zł § Jakiej myszki obecnie używasz: A4tech Bloody T7 Winner Terminator § Jaką masz obecnie podkładkę: Razer Goliathus Medium Control Edition § Z jakich wartości DPI korzystasz: 800 § Ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – cm / 360° w grach FPS: 38cm § W co grasz (gatunki oraz konkretne tytuły):CS:GO i do każdej gry jaka mi się spodoba § Ile przycisków używasz w myszce: Uzywam często § Chwyt: Palm § Jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1): 1+3+1 § Wielkość dłoni (od czubka palca środkowego do kciuka:17cm § Dlaczego chcesz zmienić mysz: Powoli zaczyna mi wariować sensor w cs go, zresztą mimo drobnych modyfikacji w pełni eliminujących akcelerację i itp, tracking jest dość wolny mimo moich starań by było dobrze. Mysz jest precyzyjna, ale nie do wysokiego poziomu rozgrywek. § Uwagi (wygląd, liczba przycisków, waga, materiał myszy):Uwag nie mam jestem otwarty na propozycje , Ciekawie się prezxentuje Zowie FK1, SS Rival, Razer DeathAdder 2014, Logitech G40x oraz inne modele, które też są dobre w podanym budżecie. Najlepiej, gdyby myszki było ostępne w komputroniku, mam 5 minut do sklepu, więc kurier się nie opłaca . Edytowane 29 Lutego 2016 przez Marcin1PL Cytuj Link to post Share on other sites
Amok. 63 Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Potrzebujesz oprogramowanie? Rival bedzie za duzy od razu mowie. Cytuj Link to post Share on other sites
Marcin1PL 0 Napisano 29 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Szczerze mówiąc to oprogramowanie mi wystarczy do zablokowania polling rate na 1000hz jeszcze taka myszke zobaczylem na googlach (o dziwo, zostala gdzies tutaj w jednym z tematow wymieniona) http://procpu.pl/p/1544/31270/fnatic-gear-flick-myszki-gaming-strefa-gracza.html Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Potrzebujesz oprogramowanie? Rival bedzie za duzy od razu mowie. Nie do końca się zgodzę. Mój kumpel ma rękę jak 10-latek i Rivala mu się trzymało wygodniej jak Chromę/ZA12/EC2-A/Mizar. IMO trzeba samemu zobaczyć, czy pasuje. Cytuj Link to post Share on other sites
Marcin1PL 0 Napisano 29 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 (edytowane) Tylko, cze SS Rival nie będzie wariował z moją podkładką? Trochę poczytałem, że ludzie właśnie z Rivalem, mieli problemy na Goliathusie Control. Spora ilość ludzi miała sytuacje, że mysz sama im jeździła o 180 stopni na ekranie. Ciężko się odnieść do tego, czy nie trolling czy na poważnie mówili. Edytowane 29 Lutego 2016 przez Marcin1PL Cytuj Link to post Share on other sites
Amok. 63 Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 To ja wymieniałem. Wrzuciłem także filmik wiec sam sobie ogarnij czy pasuje np Cytuj Link to post Share on other sites
Marcin1PL 0 Napisano 1 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Nie za bardzo widzi mi się mysz fnatica (choć ma ten sam sensor co zowie fk1) Przydało by się więcej myszy, są jakies dobre logitechy w tej cenie ?. Cytuj Link to post Share on other sites
Amok. 63 Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Za 300 jest g502. To kup zowie ec1-a Cytuj Link to post Share on other sites
Marcin1PL 0 Napisano 2 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Dobra dzięki wszystkim, zamówiłem Zowie ZA12 Ogólnie jest to pierwsza tak droga myszka jaką kupuję, najdroższa jakiej kiedykolwiek używałem to za 80zł Aż ciekaw jestem jak będzie różnica między low a high end w kwestii myszki Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 2 Marca 2016 Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Do palma? Kiepski wybór. Cytuj Link to post Share on other sites
Marcin1PL 0 Napisano 2 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 biorąc pod uwagę, że jest większa trochę od mojej obecnej i obecną jadę palmem, czasami hybrydowym palmem, nie myslę, że to zły wybór Cytuj Link to post Share on other sites
kebab84 96 Napisano 2 Marca 2016 Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Do palma jak już lepiej większą ZA11. Albo Rivala... Cytuj Link to post Share on other sites
Amok. 63 Napisano 2 Marca 2016 Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Za11 albo ec1-a pod palma Cytuj Link to post Share on other sites
Marcin1PL 0 Napisano 2 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Dobra zmieniłem zamówienie na ZA11, choć to tylko 2mm różnicy Szczerze, ciekaw jestem jak będzie po takiej przesiadce z taniego a4techa. Cytuj Link to post Share on other sites
Amok. 63 Napisano 2 Marca 2016 Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Nie 2 tylko 4 Pozatym w ręce to znacznie czuć czemu nie ec? Najbardziej palmowa jest wsród zowie , za11 symetryk ec profilowana lekko Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts