mateono 123 Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Zmieniam właśnie meble w pokoju. Potrzebuję biurka, szafy oraz jakiejś komody. Kolor koniecznie ciemny brąz. Chciałbym się zmieścić w 1200 zł jeśli to możliwe. Jakie sklepy polecacie w Warszawie? Patrzyłem w Ikei, ale większość mebli jest w kolorze białym. Cytuj Link to post Share on other sites
luckyboy 2 Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 http://www.brw.com.pl/ Cytuj Link to post Share on other sites
mateono 123 Napisano 29 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Tu też sprawdzałem i nie znalazłem nic dla siebie. Projektował ktoś z Was samemu meble? Jak to wychodzi cenowo i czy jest to trudne? Cytuj Link to post Share on other sites
Soreik 60 Napisano 29 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 może używki allegro/olx? zestaw za 1200zł nowy to nie będzie nic ciekawego zwłaszcza biurko bo takie rozsądne kosztuje 500-600zł. Cytuj Link to post Share on other sites
witchero 0 Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Popatrz sobie na porządne meble drewniane ze specjalistycznych sklepow typu urokdrewna.pl Te z marketów są najczęściej dosyć słabej jakości, bo to masówki z płyt wiórowych. Cytuj Link to post Share on other sites
mateono 123 Napisano 1 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Poprosiłem kolegę żeby coś mi zaprojektował i po prostu zamówię wszystkie elementy na wymiar, a potem je złożę. Myślę, że powinno wyjść taniej i lepiej. Cytuj Link to post Share on other sites
grajcarek 0 Napisano 3 Marca 2016 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Jak po taniości to jeszcze może zorientuj się w outletach Forte http://www.forte.com.pl/pl . Cytuj Link to post Share on other sites
Kroka 2 Napisano 8 Marca 2016 Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Ja korzystam ze sklepu abra Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts