Efeljot 13 Napisano 26 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 (edytowane) Witam Rozglądam się ostatnio za nowym telefonem. Bardzo zależy mi na opinii użytkowników różnych sprzętów. Biorę pod uwagę zarówno nowe jak i używane urządzenia Jeśli chodzi o używane... sam mam samsunga s3 po 2 i pół roku telefon po włączeniu internetu.. umiera- tnie niemiłosiernie Ogólnie mam kilka pytań no więc: -czy to jest wina mojego telefonu czy podobnych niespodzianek mogę się spodziewać we wszystkich używanych smartfonach (tj, będą mocno zmulać) -co sądzicie o telefonach sprowadzanych z chin ? (tanie telefony z allegro) -co sądzicie o typowo chińskich modelach/markach i jak je kupić -czy znacie może jakieś rozsądne budżetowe nowe telefony ? -biorę pod uwagę oczywiście przede wszystkim starsze modele ponadto zależy mi przede wszystkim na dość dobrym aparacie (tj nie gorszym niż w s3 ) Edytowane 26 Lutego 2016 przez Efeljot Cytuj Link to post Share on other sites
POSTMAN 9 Napisano 26 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 (edytowane) Może sprawdź coś z tego producenta http://www.myphone.pl/ osobiście mam CUBE i jestem zadowolony a ceny są właśnie koło 600zł Edytowane 26 Lutego 2016 przez POSTMAN Cytuj Link to post Share on other sites
dkubica 6 Napisano 26 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 Możesz tez spróbować Meizu M2/M2 Note. Cytuj Link to post Share on other sites
Efeljot 13 Napisano 26 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 te myphony mnie nie przekonują trochę xd zastanawiałem się wstępnie nad używaną motorolą moto g 3 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts