happeatfiletrox 0 Napisano 25 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Witam. Zepsuł mi się takowy kabel Jack 3.5 / 2x RCA (cinch) i potrzebuję nowego, lecz jest taki wybór i cenowy i długości i firm których nie znam, że nie mam pojęcia który wybrać.Budżet to Do 50 zł lecz nie mam pojęcia czy aż tyle jest sens wydatku na kabel do mojej wieży 5.1 mode com'a. Wiem jedno nie chcę kabla z takową końcówką bo te blaszki strasznie łatwo się wyginają. Cytuj Link to post Share on other sites
tom3636 9 Napisano 26 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 Nie ma to większego znaczenia. Czy kupisz taki http://allegro.pl/kabel-jack-3-5mm-2-x-rca-cinch-gold-hq-1-5-m-i5628583553.htmlczy za 50 zł, to jakość będzie porównywalna. Ja 50 zł na kabelek bym nie wydał. Kiedyś kupiłem na allegro 2 kable HDMI jeden za 4 zł i drugi za kilkanaście zł. Na kablu za 4 zł obraz mam idealny a na tym kilka razy droższym są artefakty. Bzdury. Nowaj Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 26 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 Nie ma to większego znaczenia.Nie porównuj kabla cyfrowego do kabla analogowego i nie wprowadza, aj ludzi w błąd bo kabel przy analogu ma znaczenieCyfrę możesz nawet mokrej sznurówki puścic a i tak będzie ładnie bo masz pakiety danych wraz z danymi kontrolnyni a jak jest błąd to urządzenie odbierając prosi o ponowne przesłanie sygnały. Analog jest podatny na zakłócenia zniekształcenia a jak jest miedź z do mieszkamy a nie czysta to jeszcze obcinacz pasmo tak ze nie wprowadzaj ludzi w błąd. Zależy jeszcze czy sprzęt jest takiej klasy że warto inwestować w dobry kabel bo na jakis pierdziawkach z marketu to raczej różnicy nie bedzie @autor Poszukaj czegoś na cordialu Cytuj Link to post Share on other sites
Grzechuboss 143 Napisano 26 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 Budżet to Do 50 zł lecz nie mam pojęcia czy aż tyle jest sens wydatku na kabel do mojej wieży 5.1 mode com'a. Wystarczy taki Digital: http://sklep.rms.pl/kabel-polaczeniowy-jack-stereo-3-5mm-2xrca-digital-d-j2r30-3m Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 To zapraszam do mnie posluchasz takstarow ts 671 na stokowym kablu i na cordialu sam się przekonasz Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts