Demoniax55 0 Napisano 25 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Cześć. Poszukuję smartfona w cenie do 450zł i dlatego prosze was o pomoc. Sam nie byłem w stanie znaleźć w tej kwocie nic co by odpowiadało moim wymaganiom. A wymagania jesli chodzi o smartfona mam takie: - przyzwoity wyświetlacz ( niekoniecznie HD) - aparat który robi całkiem dobre zdjecia - co najmniej 1 gb ramu - Telefon ma mieć dość wytrzymała baterię ( min 7 godzin oglądania filmów przez Wi-Fi) - Podzespoły na przyzwoitym poziomie I dodatkowo musi byc możliwość zapłacenia za niego poprzez Paypala. Będę wdzięczny za pomoc. Cytuj Link to post Share on other sites
bassman94 0 Napisano 15 Marca 2016 Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 Zainteresuj się Lenovo S660, widziałem, że ostatnio stoi na allegro w dobrej cenie z jakimiś etui itp - wg mnie warto kupić Cytuj Link to post Share on other sites
vankarol 6 Napisano 16 Marca 2016 Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 Będzie ciężko coś znaleźć. Może Meizu M2 prosto z Chin? Albo myPhone L-Line? On ma 1 GB RAM, ale baterię 3000 mah. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts