joszi 0 Napisano 25 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Chcąc odpalić grę na telefon, nie mogłem tego zrobić, ponieważ wyskakuje mi to co załączę na zdjęciu. Nie wiem co dokładnie zaszło, bo problem zaczął się od wczoraj jak dzieciaki się bawiły na telefonie. Ja się tam na tym nie znam, więc prosiłbym o pomoc kogoś kto wie co mam zrobić żeby normalnie odpalić grę. Niby gra działa normalnie, bo słychać tą muzyczkę w tle oraz jak dotykasz palcem ekranu to także słychać jakbym wybierał jakieś opcje. Ale nie widać przez ten obraz nic. Gre instalowałem ponownie i dalej było tak samo. Dodam także, że inne gry działają normalnie, tylko ta nie działa.. Telefon: Samsung Galaxy Grand Prime SM-G531FGra: Jewel Mash http://www17.zippyshare.com/v/hwvXgT6J/file.html Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 26 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 Czy po instalacji usuwałeś pamięć podręczną oraz pamięć aplikacji? Jeżeli nie, to zrób tak: Wyczyść pamięć aplikacji > odinstaluj > restart telefonu > wejdz do recovery > wipe cache > włącz telefon > zainstaluj ponownie. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts