roamir 6 Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Cześć, tak jak w temacie, potrzebuję karty dźwiękowej do 150 zł. Przeznaczenie głównie gry, typu Bf4 Overwatch Heroes of the sotorm Wiedźmin GTA itd. Obecnie korzystam z zintergrowanej z płytą Asus P8P67. Moje peryferia dźwiękowe to słuchawki HyperX Cloud (90% czasu korzystam z nich) a głośniki Genius SP-HF1800A. Głównie gram w gry i słucham muzyki, czasami trochę filmów oglądam. Moja propozycja to Asus Xonar DG, nie znam się na tym kompletnie ale ta karta zbiera sporo dobrych recenzji i tutaj pytanie do Was czy to będzie dobry wybór i czy ten wzmacniacz słuchawek jest coś warty czy to tylko chwyt marketingowy? Głównie chcę wydobyć ze słuchawek potencjał bo teraz podłączone są do front panelu obudowy i gdy ruszam myszką to słyszę w słuchawkach takie delikatne "piszczenie" gdy podłączę je pod głośniki jest już o wiele lepiej i dźwięk jest lepszy. Cytuj Link to post Share on other sites
simondd 82 Napisano 26 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 Używka AIM SC8000. Cytuj Link to post Share on other sites
roamir 6 Napisano 26 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 (edytowane) Preferował bym jednak nową kartę Edit. A te zewnętrzne karty na USB są coś warte? Edytowane 26 Lutego 2016 przez roamir Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 26 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 Z USB najtaniej Prodigy cube black albo normalny i wymiana opka Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts