Arashenko 2 Napisano 23 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 (edytowane) Witam, planuje kupić nowy telefon i zastanawiam się, który będzie najlepszy. Mam zamiar wydać ok 1500 zł ale jeżeli będzie 1700 to też nie będzie źle. Co możecie mi polecić w tej cenie? Zastanawiałem się nad Sony Xperia Z3 ponieważ, kolega go ma i bardzo sobie chwali. Co do wyglądu to najlepiej czarny/szary lub biały, ekran nie ma większego znaczenia, ważne żeby był wydajny i nie zacinał się. Fajnie gdyby miał w miarę dobrą baterię i aparatObowiązkowo android. Pozdrawiam i proszę o pomoc Edytowane 23 Lutego 2016 przez Arashenko Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 23 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 W tej cenie to masz G4/S6.Z3 ma lepszą tylko baterię,reszta przemawia już za G4/S6. Cytuj Link to post Share on other sites
Freso 1116 Napisano 23 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 dobrą baterię i aparat LG G4. S6 wymięka w obu tych względach. EDIT: Nie doczytałem i mogłem wprowadzić w błąd - czy ktoś z posiadaczy mógłby powiedzieć coś w kwestii baterii w G4 i w S6? Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 23 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 S6 wymięka pod względem aparatu? Dobrze zrozumiałem? Cytuj Link to post Share on other sites
Freso 1116 Napisano 23 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Z doniesień kilku zaufanych userów tego forum wynika, że S6 zdecydowanie przegrywa w kwestiach foto z G4. Zerknij w statusy nawet, bodajże Xarix pisał o tym dzisiaj Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 23 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Jeśli ktoś robi zdjęcia w trybie manualnym to z G4 można więcej wycisnąć w porównaniu do S6,ale w trybie auto są porównywalne pod względem zdjęć. Cytuj Link to post Share on other sites
Arashenko 2 Napisano 25 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Powiem tak: - aparat nie jest aż tak dla mnie ważny żeby się o niego sprzeczać - jeśli chodzi o wygląd to zdecydowanie bardziej przemawia do mnie s6 - jeśli chodzi o całą resztę to G4 chodź trochę mnie przeraża wielkość ekranu - ciekawi mnie, który jest wytrzymalszy - jestem użytkownikiem samsunga od kiedy tylko mam "smarfona" ( pierwsze galaxy young później i do teraz s3) i wiem, że z czasem te telefony działają coraz gorzej, mimo że liczba aplikacji i plików się nie zmienia (poza liczbą zdjęć). Nie wiem czy to wadliwe egzemplarze czy po prostu tak miały. Dbam o swoje telefony i raczej staram się ich nie zasyfiać, dlatego nie mam pojęcia jak to ma się jeśli chodzi o LG. Galaxy s6 jest też dość innowacyjnym telefonem więc może mnie ktoś z nim zaznajomiony zaskoczy. Również proszę o opinieCo do Z3 o którym wspomniałem w temacie, też jestem ciekawy opinii na jego temat Nikt nic więcej mi nie powie? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts