Pestek 1 Napisano 23 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Witam, zastanawiam się nad telefonem LG G4c i czy opłaca się go zakupić za 700 zł ? Ten telefon będzie lagował ? Co wy sądzicie o tym telefonie? Myślałem nad LG Spirit 4G LTE który kosztuje 620 zł u mojego operatora, i czy dołożyć 100 zł i kupić LG G4c ? Cytuj Link to post Share on other sites
Qdyn ek 65 Napisano 23 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Meizu M2/P8Lite, ew lumia jak stawiasz na czas pracy i płynność systemu. Nie warto brać tych modeli ze średniej półki nie reprezentują nic sobą Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Napisano 23 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Albo Xiaomi Redmi 3 za około 600zł z Chin. Cytuj Link to post Share on other sites
tom3636 9 Napisano 23 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Niedawno była promocja na Moto G3 2 GB RAM. To powinno być szybsze i wydajniejsze Cytuj Link to post Share on other sites
Pestek 1 Napisano 23 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 U Meizu nie podoba mi się interfejs, nad Xiaomi Redmi 3 jeszcze się zastanowie. Właśnie się zastanawiam czy dołożyć 100 zł i kupić P8 Lite.. Nad Moto G3 też się zastanowie, tylko nie wiem czy będzie dostępny u mojego operatora. I też nie wiem jaka jest cena tego Moto G 3 gen. Czyli LG G4c odradzacie ? Cytuj Link to post Share on other sites
Freso 1116 Napisano 23 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 P8 Lite.. Podobno bardzo kiepska bateria. LG G4c odradzacie Raczej tak, już lepiej szukać Moto G 3gen. Pomyśl nad Xiaomi. Daleko mi do polecania chińczyków, jednakże sam z S5 migruję na Redmi Note 3 w najbliższym czasie. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Napisano 23 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 @Freso Ja z ciekawości zamówiłem Xiaomi Redmi 3. Głównie zależało mi na baterii. Telefon będę miał dopiero za kilka dni, ale ciągle się waham czy go po prostu nie sprzedać i kupić Moto G 3gen 2/16 za 800zł. Jednak Xiaomi kosztował mnie 3/4 tej kwoty i ma lepszy procesor. Ja po swoich doświadczeniach z LG ze średniej półki ich nie polecę. Mam LG L90 i aplikacje: telefon, wiadomości uruchamiają się z małym opóźnieniem, do tego automatyczne przyciemnianie ekranu gdy telefon się nagrzeje oraz kiepski zasięg - 2 kreski tam, gdzie Moto E LTE 2gen ma pełen zasięg. Cytuj Link to post Share on other sites
Pestek 1 Napisano 24 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 To chyba zdecyduję się na P8 lite, ewentualnie na Moto G 3 gen. Zastanawiałem się także nad Galaxy J5, jeszcze nie wiem do końca ile kosztuje. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts