Violence789 2 Napisano 23 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Witam mam problem ponieważ za kilka miesięcy kończy mi się umowa z T-Mobile. Jestem zadowolony z tego operatora i postanawiam przedłużyć umowę. Mam zamiar wydać na jakiś telefon ok. 400zł Do wyboru mam : HTC Desire 626 HTC Desire 820 Sony Xperia M4 Aqua Wszystkie kosztują prawie tyle samo. Wątpie że od sieci dostane jakiś rabat więc myśle o tych trzech smartfonach. Telefonu będę używał głównie do robienia zdjęć i przeglądania internetu i aplikacji typu Instagram,Facebook,Snapchat, ale również do gier i słuchania muzyki (na słuchawkach) sporadycznie bez słuchawek. Proszę o doradzenie mi jaki smartphone będzie najlepszy dla mnie Z góry dziękuje za odpowiedż Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 23 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Ja bym wybrał Desire 820. Duży ekran dobry do przeglądania internetu i gier, 16 gb wbudowanej pamięci. M4 aqua wyklucza 8gb wbudowane. Jeśli chcesz instalować gry to byłaby lipa z tym Cytuj Link to post Share on other sites
Violence789 2 Napisano 23 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Ja bym wybrał Desire 820. Duży ekran dobry do przeglądania internetu i gier, 16 gb wbudowanej pamięci. M4 aqua wyklucza 8gb wbudowane. Jeśli chcesz instalować gry to byłaby lipa z tym Dzięki za odpowiedż a co z aparatem w desire 820 ? Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 23 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Z tego co mi wiadomo to jest ok. Poszukaj testy na gsmarena Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts