FeelFree 108 Napisano 23 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Hej, Szukam klawiatury bezprzewodowej w cenie od 100 do 200zł. Nigdy nie miałem okazji korzystać z takich klawiatur więc liczę na Waszą pomoc w wyborze. Jeśli chodzi o producenta to nie mam żadnych wymagań, może być nawet bardzo egzotyczny. Najważniejszym kryterium jest to żeby klawiatura bezproblemowo działała w zasięgu 3-4m od laptopa. Miło widziana klawiatura z układem numerycznym po prawej stronie, cechująca się cichą pracą oraz podświetleniem włączonego caps locka oraz num locka. Pozdrawiam FF Cytuj Link to post Share on other sites
sando 1 Napisano 23 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Ja korzystam z podstawowego Logitecha MK270 (klawiatura + mysz) i sobie bardzo chwalę. Dla mnie bardzo wygodna, ma również klawisze funkcyjne. Z odległości 3m działa bez problemu, dalej nie sprawdzałem. Sama klawiatura z tego zestawu to K270. Cytuj Link to post Share on other sites
FeelFree 108 Napisano 23 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Cenowo wypada przyzwoicie, lecz w kilku opiniach w necie wyczytałem, że z zasięgiem jest różnie. Jest jeszcze jakaś klawiatura warta uwagi w tym budżecie? Cytuj Link to post Share on other sites
vidio 19 Napisano 23 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 logitech k360 ma podświetlany CapsLock, niestety NumLock nie jest podświetlany (przynajmniej w mojej)... posiadam ją już dłuższy czas, z zalet bardzo długo działa na bateriach, lekka, niewielkie rozmiary, z wad czarny fortepianowy łatwo się "palcuje"... generalnie z czystym sumieniem mogę polecić, sam planuję zakup drugiej takiej samej; aktualnie można ją mieć za 129 zł i nie jest to wygórowana cena za tę klawiaturę; rozważam jeszcze logitech K800 (koszt ok. 380 zł) i raczej nie będę przepłacał za podświetlenie, poza tym jest dużo większa.... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts