WitcherG 0 Napisano 22 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Witam. Mam nadzieje ze nie powielam tematu, ale wyszukiwarka nie pokazała nic na temat one plus 2. Jestem na kupnie telefonu. Budżet to około 1500 zł +/-. Po wielu długich rozważaniach wybór padł na lg G4. Mimo to cały czas waham się czy nie lepiej byłoby zdecydować się na coś chińskiego, np wspomniany one plus 2. Który telefon z tych dwóch byłby lepszym wyborem? Cena oscyluje na podobnym poziomie, z tą różnicą ze w przypadku one plus 2 jest co cena producenta a g4 trzeba szukać po allegro ze źródeł może nieco mniej zaufanych, brandowanych przez operatorów albo na fakture marżę. Obydwa mają zarówno plusy i minusy ale jak narazie nic nie przekonuje mnie całkowicie. A może ktoś uważa ze w tych pieniądzach lepiej zainwestować w coś innego? Pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
droid 1091 Napisano 25 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 OP2 jest gorszy od G4ki. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts