Barbas1 0 Napisano 22 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Witam, jaki monitor najlepiej sprawdzi się do gier pod kartę GTX970 w tym przedziale cenowym ? Moje główne dwa typy to AOC i2369Vm i BenQ GL2460HM. Proszę o radę Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 22 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 obojętne Cytuj Link to post Share on other sites
Zivolt 52 Napisano 22 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Pozwolę się podpiąć, bo w moim temacie nikt nie odpisuję, jak podłacze xbox one przez HDMI do BenQ GL2460HM to w głośnikach z monitora będzie dźwięk? a jak podłącze do monitora słuchawki to przejdzie on do słuchawek? Cytuj Link to post Share on other sites
Barbas1 0 Napisano 23 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 obojętne A ten monitor - Asus VE247H ? Cytuj Link to post Share on other sites
jackq 0 Napisano 23 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Również śledzę tego typu tematy, gdyż mam zamiar kupić jakiś monitor. Im więcej czytam tym większy dylemat. Konkluzje są następujące: TN i VA odpada, zostaje tylko IPS koniecznie z flicker free. Różne opcje rozważam, aktualnie poszukuję info na temat monitora Philips 221P6QPYES Czy ktoś z forumowiczów miał może z nim do czynienia albo może coś więcej poza danymi technicznymi podpowiedzieć, czy warto go nabyć do codziennego użytku w tym grania? Z góry wielkie dzięki, pozdro. Cytuj Link to post Share on other sites
Sentymentalny 78 Napisano 23 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Moim zdaniem dla Full HD optymalny byłby wybór monitora 23/24-calowego ze względu na rozmiar piksela. 21,5" FHD miałem już kiedyś (nie)przyjemność użytkować... W grach oczywiście to nie przeszkadza, ale w innych zastosowaniach mały font daje się we znaki. Jak chcesz jakiegoś Philipsa 21,5" to poszukaj sobie jakiś model z technologią SoftBlue, na przykład: http://www.philips.pl/c-p/221P6EPYEB_01/brilliance-monitor-lcd-z-technologia-softblue/przeglad http://www.philips.pl/c-p/227E6EDSD_00/monitor-lcd-z-technologia-softblue/przeglad Cytuj Link to post Share on other sites
jackq 0 Napisano 23 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Dzięki za linki. Chyba jednak się zawezmę i kupię jakiś w miarę porządny (tak wyczytałem) monitor, wybór padł na Eizo Foris FS2434Mam nadzieję, że się nie zawiodę. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts