mateusz1234 0 Napisano 22 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Witam,1. chciałbym kupić telefon - interesują mnie urządzenia nowe, w kwocie do 500 zł, jeśli będzie trzeba, mogę dołożyć, ale chciałbym się zamknąć w tej kwocie.2. zależy mi na: w miarę dobrej baterii, otwieraniu plików PDF, Word, dobrej jakości rozmów.3. ważne jest, aby na telefonie bardzo dobrze się pisało. Do tej pory miałem tylko klasyczne telefony bar - typu SE ELM, Cedar.Teraz celowałbym w QWERTY, aczkolwiek, jeśli jest jakiś smartfon, na którym wygodnie się pisze, to także może być - wysyłam sporo maili i smsów.Zależy mi także na płynności działania - żeby się nie zawieszał co chwila. W gry grał nie będę. Fajnie, gdyby miał radio.Czy można znaleźć coś dobrego w tej cenie? Dziękuję za wszelkie rady. Moje propozycje: Lumia 640, Moto E, Xiaomi RedMi Note 2, Meizu M2 Cytuj Link to post Share on other sites
dkubica 6 Napisano 22 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Lumia 735 tez jest nawet spoko telefonem i myślę, że znajdziesz ją w podobnej cenie. Jednak z tych twoich propozycji to najlepiej by byli wsiąść Meizu lub Xiaomi Cytuj Link to post Share on other sites
paw565 30 Napisano 22 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Lg spirit 4g lte, mogę polecić. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts