_Skipper_ 919 Napisano 4 Marca 2016 Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 Myślisz, że w gratisie mi to zrobią? No niby powinni bo wszystko w tym sklepie będę załatwiał. Dokładnie. To , że będzie IPS to plus jednak sam ekran w laptopie nie ma startu do choćby najtańszych monitorów graficznych. Masz rację, ale to nie oznacza, że dla Autora tematu matryca w laptopie się nie liczy... Kąty widzenia czy odwzorowanie przestrzeni barw powinny być jak najlepsze. Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 4 Marca 2016 Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 Nigdzie tak nie napisałem Dawid. Chodziło mi o to , że autor ma kiepskie pojęcie o sprzęcie i chciałem w jakiś sposób sprowokować na nim uzupełnienie wiadomości o ekranach. Tym bardziej , że ma zamiar zająć się grafiką i dodatkowy monitor i tak będzie mu potrzebny. Cytuj Link to post Share on other sites
marekss1 0 Napisano 4 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 Potrzebny Ci lapek? Będziesz go z domu wynosił? Bo jeśli nie to kupno go jest kompletnie pozbawione sensu. No chyba , że na stacjonarkę nie dostałbyś dofinansowania. Do pracy to nie powinien być " jakiś monitor". O wzrok trzeba dbać A IPS to tylko rodzaj matrycy i na pewno nie wyznacznik. Co do lapka, to jest mi potrzebny, ponieważ dość często zdarza mi się pracować poza domem. Co do monitora to tak napisałem, bo jeszcze nie szukałem konkretnego modelu. Z tego co widziałem to monitory firmy Benq są warte uwagi. Ale to jeszcze zobaczę. Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 4 Marca 2016 Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 Z tego co widziałem to monitory firmy Benq są warte uwagi. Ale to jeszcze zobaczę. Benq najczęściej robi masówkę na miarę LG, Samsunga , Asusa i innych. EIZO / NEC. Ewentualnie czasami Dell. Polecałbym rozeznać się w ofercie tej trójki. Cytuj Link to post Share on other sites
marekss1 0 Napisano 4 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 Benq najczęściej robi masówkę na miarę LG, Samsunga , Asusa i innych. EIZO / NEC. Ewentualnie czasami Dell. Polecałbym rozeznać się w ofercie tej trójki. Dzięki za podpowiedź. Rozejrzę się w ofertach tych marek. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts