Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam. Otóż zastanawiam się nad kupnem wyżej wymienionego telefonu, ale różnice między G3 16 gb a 32 gb dochodzą nawet do 300 zł. Czy warto dokładać 300 zł i wziąć tą lepszą wersję czy nie warto i ta 16 gb wersja w zupełności wystarczy? Chce aby telefon w ogóle się nie zacinał i bardzo płynnie chodził :P

A kto tu pisze o używanych? Mowa o nowych a nawet często zafoliowanych. Z przedłużenia umowy. Dobry deal i masz najlepszy jeszcze sprzęt dostępny w sprzedaży

G3 16gb za 1000 spokojnie tak można dostać. 1300 bym za niego nie zapłacił a tym bardziej 1600. Za tyle to bez najmniejszych problemów masz G4 i S6 też

Wiesz użytkowanie, użytkowaniu nie równe, myślę że też zalezy do czego ma Ci służyć.

Ale potwierdzam opinię Dawida za te pieniądze możesz celować spokojnie w G4. Ja kupiłem sam za 1300zł, 22 miesiące gwarancji, szkło na ekranie i przyznam szczerze że jeszcze chyba mogłem się potargować :>

Dodatkowo możliwe że ceny minimalnie mogą zaraz spaść bo dzisiaj wyszła G5 i S7 ;)

Szukaj na allegro i olx i tutaj wklejaj i sprawdzimy czy są ok. Przyda Ci się na przyszłość niż dostanie podane na tacy:)

Tak z 3 miesiące temu byłem z kumplem po Galaxy S6 znalezionego na olx za 1550zł a jednak to już było dosyć dawno. Da się upolować:) G4 jest trochę tańszy od S6

Masz 14 dni na zwrot jeśli towar byłby niezgodny z umowąA ja praktycznie wszystkie telefony z dwoma wyjątkami kupiłrm na allegro i wszystko grało zawsze tylko trzeba wybrać odpowiednią aukcję i sprzedawce

Wiesz jeśli chcesz przepłacać za G3 żeby mieć tylko z salonu zamiast kupić lepszą G4 w podobnej cenie to już Twoja sprawa jakby nie było.