mwisiorek 0 Napisano 21 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 Cześć. Po długim czasie czasie zabawy z Xboxem360 postanowiłem przesiąść się na konsole nowej generacji. Jako że Xbox One oraz oferta gier na niego w ogóle mnie nie pociąga, zatem mój wybór padł na PS4. I tutaj mam dylemat bo nie wiem który zestaw kupić. Na pewno chciałbym kupić najnowszy model konsoli czyli 1216B z dyskiem 1TB. W oko wpadł mi następujący zestaw: http://www.euro.com.pl/konsole-playstation-4/sony-playstation-4-1tb-uncharted-kolekcja-nathana-drake-a-god-of-war-iii-remastered-the-last-of-us-remastered.bhtml#pytania I tutaj pytanie czy jest on wart swojej ceny? Wiem, że wszystkie gry to remastery ale w Trylogię Uncharted oraz TLOU bardzo chciałbym zagrać. GOW natomiast w ogóle mnie nie interesuje Czy warto może rozejrzeć się za innym zestawem, lub też kupić gołą konsolę a do niej dokupić gry? Cytuj Link to post Share on other sites
Blest 171 Napisano 21 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 Jak Cię będą interesować gry używane to lepiej jest kupić samą PS4 i do niej używane gry wyjdzie na pewno taniej. Cytuj Link to post Share on other sites
Zivolt 52 Napisano 21 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 (edytowane) Jakbyś kupił samo ps4 1 tb i TLOU+Uncharted nowe to zapłaciłbyś praktycznie tyle samo 1800, no może 1830zł, więc myślę że to dobry zestaw bo masz w tej cenie jeszcze god of war Tak jak napisał Blest, możesz też rozważyć kupno używanych gier i PS4 kupić samo Edytowane 21 Lutego 2016 przez Zivolt Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts