Skocz do zawartości

Recommended Posts

• 2 tygodnie później...

Właśnie dziwne że normalnie sa po 1500 a tutaj po 1000

Mam też za 600 zł używanego HTC One M8S, ale niestety bez pudełka :/

No masakra... Pojechałem jeszcze dzisiaj do dwóch RtvEuroAgd z myślą, że tam jeszcze oglądnę Flexa 2, a tam lipa nie było go oczywiście, tylko G3 :/

To chyba wezmę Flexa 2, póki co nie widzę nic sensowniejszego, chyba, że jeszcze poczekam chwilę :)

Dodam też trochę odnośnie LG G Flex 2, bo miałem z nim ostatnio do czynienia, z dystrybucji niemieckiej oraz polskiej, niestety oba modele posiadały problemy z zasięgiem Orange (dokładniej LTE). Zasięg LTE potrafił w mgnieniu oka zniknąć z 4 kresek i przeskoczyć na 3G, więc uczulam jeśli ktoś korzysta z sieci Orange (NJU), z innymi sieciami nie było tego problemu. Jeśli chodzi o wyświetlacz po przesiadce z LG G3 faktycznie widać delikatną ziarnistość, szczególnie na zgięciu (środek wyświetlacza). Natomiast to ciągle bardzo dobry wyświetlacz. Sam wyświetlacz ma za to bardzo mocne podświetlenie minimalne i w nocy potrafi dać po oczach. Jeśli chodzi o nagrzewanie, to faktycznie przy instalacji wielu programów potrafił się nagrzać, natomiast w codziennej pracy nie zauważyłem, aby grzał się mocniej od chociażby LG G3. Przyznam również, że sama ergonomia urządzenia wypada świetnie jak na 5,5 calowy wyświetlacz. Dzięki posiadaniu zaobleń na tyle dobrze wpasowuję się w dłoń, śmiem nawet twierdzić, że leży w dłoni lepiej niż LG G3. Za cenę 999 zł, trudno o coś lepszego.

Edytowane przez orzech123452

Głośnik zewnętrzny jest całkiem ok, natomiast należy pamiętać, że jest tylko jeden więc nie ma fenomenalnych doznać, ale gra czysto nawet na maksimum (w obu modelach nie było z tym problemu). To zagięcie telefonu daje fajny efekt ponieważ dźwięk nie tłumi się tak bardzo jak w płaskich telefonach, gdy telefon leży na pleckach. Według mej opinii Lg G Flex 2 produkuję bardzo dobry dźwięk, bardzo podobny do Lg G3 jeśli chodzi o barwę, z pewnością nie ma mu zbyt dużo do zarzucenia, ale wydawał mi się odrobinę cichszy od Lg G3 (na słuchawkach). Natomiast oba modele Lg G Flex 2 i Lg G3 grają bardzo podobnie.

Edytowane przez orzech123452

To chyba trzeba będzie w komputroniku brać, przynajmniej pewne :)

Szkoda, że mają tylko 1 sztukę  i to jeszcze we Warszawie :/

http://allegro.pl/show_item.php?item=6040347107

Co myślicie, może wiecie coś więcej o sprzedawcy ? 900 zł kuszące :P

Jeszcze kusi mnie Huawei P8, wydajnościowo to już jest kozak no nie ? Tylko nwm czy uda mi się tyle kasy zebrać.