gracz722 354 Napisano 2 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Na Hypery nie patrz jako na gamingi, tylko rebrand Takstar Pro80 w dodatku z lepszym wyposażeniem Kupuj tutaj: http://www.x-kom.pl/l/hyperx-iem2016 Tak tanio jeszcze nowe nie były. własnie zamówiłem:) Dokładnie, to rebrand chińskich słuchawek muzycznych. W teście na PCLab zostały ocenione, że lepiej spisują się w muzyce niż w grach. Gracz zapamiętaj sobie - jak słuchawki dobrze się spisują w muzyce to i również będą się dobrze spisywać w grach. dobrze będę pamiętał dziękuje za udzielona pomoc:) 1 Cytuj Link to post Share on other sites
simondd 82 Napisano 3 Marca 2016 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 "Potężne bassy sprawiały, że momentami miałem gęsią skórkę. Razery idealnie nadadzą się także dla audiofilów" http://www.instalki.pl/testy/hardware/14295-razer-blackshark-sluchawki-dla-pilotow.html?start=1 Już z samego rana mam dobry humor 2 Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 3 Marca 2016 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Nie wiem ja wy ja biorę 3sztuki Cytuj Link to post Share on other sites
Deathstar 265 Napisano 3 Marca 2016 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Nie zdążycie. Wykupię cały zapas i zacznę sprzedawać po 1000zł . W końcu to cud techniki audio! Cytuj Link to post Share on other sites
gracz722 354 Napisano 4 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 dziś doszły hypery:) DZIĘKUJE WSZYSTKIM, ŻE MI JE DORADZILIŚCIE!!!!!!!!!!!! SA WYŚMIENITE Cytuj Link to post Share on other sites
simondd 82 Napisano 4 Marca 2016 Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 Samo ich reklamowanie na największych światowych turniejach IEM w Katowicach mówi samo za siebie. Są doskonałym produktem dla graczy (oczywiście dalej mam ten sam dobry humor z mojego posta wyżej). Cytuj Link to post Share on other sites
bbartek93 3 Napisano 4 Marca 2016 Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 Też posiadam cloudy 1 i lepszych za ta cene sie nie znajdzie. Cytuj Link to post Share on other sites
simondd 82 Napisano 5 Marca 2016 Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 No, a jak Cloudy najlepsze A tak na poważnie to wyżej stawiam tańsze Rockmastery, dzięki scenie. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts