jestemmortem 0 Napisano 18 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Jak ustawić paczkę Zip zeby można było ja wgrac przez TWRP/cwm. Zwyczajne pakowanie ZIP nie daje efektu Cytuj Link to post Share on other sites
kubekpop 248 Napisano 18 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Co dokładnie chcesz wrzucić do tego zipa? Flashable zipy mają w sobie specjalne pliki i katalogi, nie pamiętam już dokładnie, bo nie bawię się w edycję ich zawartości od czasów HD2. Cytuj Link to post Share on other sites
jestemmortem 0 Napisano 18 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Co dokładnie chcesz wrzucić do tego zipa? Flashable zipy mają w sobie specjalne pliki i katalogi, nie pamiętam już dokładnie, bo nie bawię się w edycję ich zawartości od czasów HD2. Zawartość mam tylko spakowac nie moge Cytuj Link to post Share on other sites
kubekpop 248 Napisano 18 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Ja zawsze otwierałem już gotowego zipa flashowalnego programem 7-zip i nim możesz wrzucać do archiwum inne rzeczy. Cytuj Link to post Share on other sites
jestemmortem 0 Napisano 18 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Ja zawsze otwierałem już gotowego zipa flashowalnego programem 7-zip i nim możesz wrzucać do archiwum inne rzeczy. Też tak robie ale chce się dowiedzieć jak to spakowac samemu Cytuj Link to post Share on other sites
kubekpop 248 Napisano 18 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Zwykły zip zrobiony ręcznie z twoimi rzeczami i katalogiem META-INF wraz z zawartością nie działa? Co ten zip ma robić? I spróbuj tego narzędzia http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2633379na pewno łatwiej niż ręcznie robić zipy i bawić się ze skryptem. Cytuj Link to post Share on other sites
jestemmortem 0 Napisano 21 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 Zwykły zip zrobiony ręcznie z twoimi rzeczami i katalogiem META-INF wraz z zawartością nie działa? Co ten zip ma robić? I spróbuj tego narzędzia http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2633379na pewno łatwiej niż ręcznie robić zipy i bawić się ze skryptem.Mam już całą zawartość. Meta-infy itpChce po prostu spakować . Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts