kumitsuuu 3 Napisano 18 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Witam Wczoraj kupiłem podkladke a4tech bloody ktora była zawinieta w rulonik w opakowaniu Gdy ja wyjalem nie chciala sie wyprostować, polozenie na niej na noc czegoś ciezkiego tez nic nie dalo. Co moge w takim wyppadku zrobic zeby podkladka plasko leżała? Z gory dziekuje za pomoc Cytuj Link to post Share on other sites
qwertaj 37 Napisano 18 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Zacząć jej używać zgodnie z zaleceniem, aka położyć na niej myszkę i grać Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 18 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Po jakimś czasie sama się wyprostuje. Cytuj Link to post Share on other sites
kumitsuuu 3 Napisano 18 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Średnio wygodnie korzysta sie z niej gdy jest cała pofałdowana ale moze jakos czas przezyje Dzieki za radę Cytuj Link to post Share on other sites
ezzio 119 Napisano 19 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 Mamy u nas podkładkę A4tech Bloody B-071 od jakiś 4 miesięcy i do tej pory jest tak wygięta, że nie da się z niej korzystać. Miesiąc leżała przyciśnięta na płasko, nic nie dało więc kolejny miesiąc odwinięta w drugą stronę przeleżała w pudełku, nic nie dało, została namoczona trochę podgrzana suszarką (czasem to pomaga) i znowu dociśnięta, nic nie dało, teraz znowu siedzi odwinięta w drugą stronę w pudełku i ostatnio jak patrzyłem to dalej 0 efektu Za parę miesięcy jak postanowię ją zrecenzować to ciekawe czy się w końcu wyprostuje Może podkładki bloody kupuje się z rocznym wyprzedzeniem, żeby miały czas na wyprostowanie się Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 19 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 U mnie po paru dniach o ile pamiętam była prawie idealnie prosta, a dużego problemu nie było od początku. Cytuj Link to post Share on other sites
kebab84 96 Napisano 19 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 Może spróbuj w ciepłej wodzie Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts