tomusiek95 0 Napisano 18 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 (edytowane) Jako ze mój obecny telefon ( LG L7) już jest w coraz gorszym stanie dlatego zaczynam się rozglądać za nowym smartfonem. Telefon chce aby był przyszłościowy. Smartfon ma mieć ekran powyżej 5'', posiadać min. 2GB RAM, wydajny procesor, przyzwoity aparat, LTE, slot kart pamięci ( jeśli w sobie będzie miał min. 32GB to już nie musi mieć ), na systemie Android. Chce kupić nowy egzemplarz. Przeznaczenie telefonu to głównie internet ( Facebook, Instagram, Youtube), smsy i rozmowy codziennie ale w nie dużej ilości jakaś gra, raz na jakiś czas zdjęcia i słuchanie muzyki. Chce go również kupić w sklepie w którym będę mógł go dotknąć aby sprawdzić czy leży mi w ręce. Oto lista którym telefonom się przyglądam: Asus ZenFone 2 ZE551MLSony Xperia Z2Huawei Honor 6Huawei Honor 7 LG G4 ( cięzko w tej cenie wyhaczyć )Liczę na to ze pomożecie wybrać mi telefon najbardziej pasujący do moich kryteriów, jak również podacie swoje propozycje. Edytowane 18 Lutego 2016 przez tomusiek95 Link to post Share on other sites
dansza 0 Napisano 18 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Posiadam od 3 dni honora 6 i poki co nie mam mu nic do zarzucenia Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 18 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Ktoś ostatnio wspominał że widział G4 z przedłużenia umowy za 1300 zeta. Więc da się znaleźć. Honor to też dobry wybór, tak samo Z2. Ciężko dokładnie wybrać. Najlepiej przejdź się do jakiegoś sklepu rtv i pomacaj wszystkie. 1 Link to post Share on other sites
tomusiek95 0 Napisano 18 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 (edytowane) Kupno telefonu planuje dopiero po wyplacie wiec mam troche czasu. W dodatku każdy z smartfonow ma plusy i minusy i cieżki wybór sie robi. Telefon chcialbym na te 4 lata. A jak jest pod wzgledem baterii w tych telefonach? Edytowane 18 Lutego 2016 przez tomusiek95 Link to post Share on other sites
tomusiek95 0 Napisano 14 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Znacie, polecacie jakies dobre sklepy gdzie kupie tanio nowego lg g4 ? bo niestety moj obecny7 lg odmowil posluszenstwa;( Watek mozna zamknac. Kupiony Lg G4. polecam mocni Link to post Share on other sites
Recommended Posts