Skocz do zawartości

Telefon głównie do internetu za około 600zl

Idź do rozwiązania Problem ogarnięty przez Rausi,

Recommended Posts

Witam. Poszukuje nowego telefonu głównie do internetu, czytania i czasami gier. Dobrze by było jak ekran nie byłby za duży, bateria dość wytrzymała(choć nie jest to warunek konieczny) i najlepiej jakby posiadał LTE. Myślałem nad Honorem 4C ale nie jestem go pewny przez brak LTE. Polecacie coś podobnego w tej cenie? Opłaca się dołożyć do Honora 4X?

Za te pieniądze o których mówisz wchodzą w grę moim zdaniem dwa modele

Meizu M2- oprócz oprogramowania które gdzie nie gdzie nie jest dobrze przetłumaczone to wszystko jest w nim ok, moim zdaniem bardzo dobry przycisk home który ma 3 funkcję co na pewno go wyróżnia z pośród innych smartfonów;]

Kolejny model to Huawei Y6 tylko szukaj modelu z 2gb ramu, jednak ma dużo słabszy procesor, poczytaj opinie ludzie narzekają na spacje przy pisaniu esów ale to chyba niewielki problem, jednak zapłacisz za niego w x-komie masz promocję 519zł także fajna cena jak za taki sprzęt.

Jednak i tak postawiłbym na meizu- 2gb ram 16gb pamięci wbudowanej 4x 1,3 procesor Mediateka fajne proporcje i 13 aparat';]

• Popieram 1
  • Rozwiązanie

Honor 4C weź. Jako jeden z niewielu w cenie do 600 zł ma 2 GB RAM-u i jest bardzo wydajny jak na swoją cenę. Mam go od kilku dni i jestem wręcz zaskoczony, że w tej cenie można było wyrwać taki dobry telefon. Jest jednak jeden problem - brak LTE, ale i tak z niego nie zamierzam korzystać. Dlatego jak bardzo zależy Ci na tym LTE, to proponuje LG G4c - drugi w kolejności jaki miałem kupić (ma LTE, ale gorsze parametry od Honora).

Edytowane przez Rausi
  • Popieram 1