krystianbog 0 Napisano 15 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2016 Cześć, poszukuję telefonu w w/w cenie. Wymagań nie mam praktycznie żadnych, oprócz ekranu który musi się mieścić w 5,2" , ew. coś minimalnie większego.W oko wpadły mi dwa smarty. Nexus 5X oraz Motorola Moto X. Dotąd miałem Nexusa 4 i sprawował się doskonale, no oprócz czteroletniej już baterii która miała prawo stracić fabryczną wydajność. Za Nexusem przemawia do mnie czytnik linii papilarnych, lepsza grafika, lepszy ekran choć mniejszy i gwarantowane aktualizację. Ktoś mógłby coś polecić? Nie ukrywam że najbardziej zależało by mi na tych aktualizacjach andka. Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Freso 1116 Napisano 15 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2016 że najbardziej zależało by mi na tych aktualizacjach andka. W grę wchodza więc praktycznie Nexusy czy też właśnie Moto X, gdyż żaden producent nie da aktualizacji tak szybko, jak dostaniesz ją prosto od Google. Cytuj Link to post Share on other sites
krystianbog 0 Napisano 15 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2016 Zawsze można przymknąć oko, jeżeli inne telefony czymś to "wynagrodzą". Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts