angelboy 1 Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Witam, Mam pytanko, czy istnieje jakiś programik zabezpieczany hasłem który zablokowałby wprowadzanie zmian na komputerze przez osoby drugie (edytowanie, kombinowanie, usuwanie programów) ? Cytuj Link to post Share on other sites
Deomortis 72 Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Usuwanie programów -> osobne konto bez praw administratora. Edytowanie, kombinowanie ? Cytuj Link to post Share on other sites
angelboy 1 Napisano 14 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 chodzi mi o to że z komputera korzysta starsza osoba i chciałem jej zablokować możliwość ingernecji w cokolwiek od zmiany ustawień aż do usuwania, tak żeby mogła tylko odpalać programy i ewentualnie się na nie logować (np skype). Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3759 Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Pewnie konto jako gość by było Ok. Włącz i sprawdź. Jak git to na główne hasło i po zawodach. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts