Skocz do zawartości

Recommended Posts

Cześć,

Ostatnio padł mi mój gtx 770 i serwisant w sklepie powiedział mi że skoro zabuliłem ok 1800zł na tą kartę przy zakupie jest spora szansa, że wymienią mi tą kartę na gtx970 (szczerze w to wątpie, ale serwisant mówił, że jest taka opcja). Żeby być przygotowanym na taką sytuację muszę wiedzieć co wziąć w zamian... Nie używam już komputera tak intensywnie i  gtx770 był dla mnie znacznie za mocny więc jeszcze mocniejsza karta to strata kasy... Chciałem kupić coś co pozwoli mi na okazjonalne granie w 1080p w 60fps. Myślę, że detale medium/high to jest to czego szukam. Chcę wydać ok. 600zł i wolę zielonych także radki odpadają :). W tej kasie jest GTX750Ti i myślałem właśnie o tej karcie bez zabawy w karty używane... (chcę mieć gwarancję). Pytanie tylko, który producent ma najlepsze chłodzenie, i "customer service"?

Reszta komputera, taka jak w stopce :)

Pozdrawiam!

To już lepiej dołożyć te 70zł i kupić GTX 950 http://www.morele.net/karta-graficzna-gigabyte-geforce-gtx-950-oc-2gb-gddr5-128-bit-hdmi-2xdvi-dp-box-gv-n950oc-2gd-794347/. Który jest sporo wydajniejszy do GTX750Ti.

Ok, to faktycznie ma sens :D polecasz jakiegos konkretnego producenta? Slyszalem ze EVGA ma zaje**** podejscie do klientow i bardzo czesto wymienia karty zamiast naprawiac... Szukam wlasnie takiego producenta, tylko chce miec potwierdzone info

Ok, to faktycznie ma sens :D polecasz jakiegos konkretnego producenta? Slyszalem ze EVGA ma zaje**** podejscie do klientow i bardzo czesto wymienia karty zamiast naprawiac... Szukam wlasnie takiego producenta, tylko chce miec potwierdzone info

Z tym GTX 950 to żart.

http://allegro.pl/gigabyte-r9-280-xoc-3gb-ddr5-box-gwarancja-i5976892189.html

http://allegro.pl/gigabyte-r9-280-oc-3gb-ddr5-gwarancja-i5971041470.html

Chyba jakoś wolałbym jednak zostać przy nvidii... Wiem czego sie spodziewac, a o radkach to same zle rzeczy slysze :D

Asus gtx 950 strix kup ;)

Moglbys cos rozwinac ? ;D ja akurat mam srednia opinie o Asusie i jeszcze jest troche drozsza od gigabyte'a wiec chetnie sie dowiem czemu akurat tego producenta polecasz ;)

Z tabletami ;D ze 4 razy mi wymieniali rozne tablety, ktore sie ciagle psuly... Wiecej byly na serwisie niz u mnie... Wtedy sobie powiedzialem ze asusa nigdy juz nie kupie wiec zobaczymy jak to bedzie :D

Przecież wyraźnie napisał że chce nowe i nvidii. I uważaj na keplery powoli zaczynają [ odpowiedniki wydajnościowe czyli np. GTX 760 vs GTX 950 ] odstawać od maxwelii.

Edytowane przez daryzda