Brtkae 5 Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 (edytowane) Witam, po przywróceniu do mojego starego systemu nie mogę nacisnąć prawym przyciskiem na ikonę(żeby otworzyć to menu co się usuwa itp). Gdy próbuję to zrobić to nic się nie dzieje, a jak zaznaczam folder to się zamyka. Jakieś propozycje? Edytowane 13 Lutego 2016 przez Brtkae Cytuj Link to post Share on other sites
kamil_18_19 499 Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Reinstalacja Cytuj Link to post Share on other sites
Brtkae 5 Napisano 13 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Kurde, a myślałem, że uda mi się jakoś tego uniknąć . Dzięki. Cytuj Link to post Share on other sites
B00mer 8 Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Spróbuj najpierw zmapować ten przycisk na nowo. Są programy, które przypisują znak do klawisza. Jutro jak będę przy kompie to Ci podam nazwę programu, którego używam. Pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
Brtkae 5 Napisano 13 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 To chyba nie przez to, bo jak naciskam prawym na kosz to działa. Błąd jest tylko przy skrótach i folderach. Również pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts