xKajzer 5 Napisano 11 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Witam, mam problem z wyborem jednego z tych smartfonów. Z5 ma lepszą rozdzielczość, więc ma mniejszą wydajnośc, ale ma lepszy ekran i więcej ramu... Który telefon jest lepszy i mniej awaryjny? Pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
dudiX 4 Napisano 11 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Żaden z tych dwóch nie jest warty takich pieniędzy Cytuj Link to post Share on other sites
crv1 0 Napisano 11 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 A jaki telefon wart jest dzis ok 500€ ? Cytuj Link to post Share on other sites
Teka2007 0 Napisano 11 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 (edytowane) Zawsze wersja compact jest słabszym odpowiednikiem podstawowego modelu. Ja mam Z5 od października a telefon bez zabezpieczania ekranu i innych case'ów do dzisiaj nie ma nawet jednej rysy z przodu i z tyłu!(i to jest największa zaleta jaką widzę :-D) Poza tym w codziennym użytkowaniu jest to zwykły wydajny smartfon. Edytowane 11 Lutego 2016 przez Teka2007 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts