Chutes 0 Napisano 10 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Witam, słyszałem, że telefony brandowane w orange są bardzo zasyfione i czasem nawet ograniczone względem nie brandowanych braci. Nie wiem czy to prawda, ale podobno w LG G3 nie można zmienić motywu co jest bardzo dziwne jak dla mnie. I jeszcze mały offtop bo zastanawiam sie nad HTC One M8 i właśnie LG G3, ewentualnie motorola moto x play. Liczę na to że się czegoś dowiem o brandzie. Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 10 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Jak Ci się brand nie podoba, to instalujesz oficjalne oprogramowanie od producenta i masz święty spokój. Tyle w temacie Cytuj Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 10 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 ale podobno w LG G3 nie można zmienić motywu co jest bardzo dziwne jak dla mnie. Nie jest to prawdą. Cytuj Link to post Share on other sites
matekow 88 Napisano 11 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Jest ta opcja zablokowana ale można w kilku krokach odblokować (bez roota) lub tak jak kolega wyżej napisał wgrać czysty soft Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts