jankes87 6 Napisano 10 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 (edytowane) Cześć, w kwestii stron internetowych jestem nowy, kilka miesięcy temu pojawił się temat stworzenia prostej strony internetowej dla kogoś z rodziny. Pomyślałem czemu nie? Przestudiowałem kilka kursów html i css z internetu, trochę poćwiczyłem i udało się napisać dość zgrabną i prostą stronę www. teraz czas wrzucić ją do internetu i tu się pojawia mój problem, Czy mógłby ktoś polecić jakiś sprawdzony hosting gdzie mógłbym wykupić domenę i umieścić moją stronę? chciałbym się zmieścić w 100 zł rocznie o ile to możliwe, nie zależy mi na dużej pojemności ani dodatkowych bajerach. Wiem że jest mnóstwo takich stron ale nie wiem, które są coś warte. z góry dzięki za pomoc. Myślałem o hekko.pl Edytowane 10 Lutego 2016 przez jankes87 Cytuj Link to post Share on other sites
hostit 0 Napisano 11 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Sprawdź koniecznie ofertę na https://hostit.pl/hosting/ - uruchamiasz konto w dowolnym pakiecie na 14 dniowy okres testowy, od początku możesz korzystać z pełnej funkcjonalności usługi. Warte polecenia! Cytuj Link to post Share on other sites
jankes87 6 Napisano 11 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 sądząc po nazwie użytkownika i dacie rejestracji to jakiś spam... zresztą ceny i tak przekraczają moje założenia. Cytuj Link to post Share on other sites
hostit 0 Napisano 11 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 To zwykła propozycja sprawdzenia usługi przed dokonaniem zapłaty - nie masz nic do stracenia. Ale jeśli nie jesteś zainteresowany to rozumiem. Cena jest nieco wyższa - czasami jednak warto przetestować. Cytuj Link to post Share on other sites
jankes87 6 Napisano 11 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 mimo wszystko dziękuję, w tym momencie nie szukam niczego zbyt wymagającego, coś taniego i prostego na początek, nie wykluczone, że w przyszłości skorzystam z oferty. Cytuj Link to post Share on other sites
adamkowalik 0 Napisano 19 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 jako, ze tez mam nowe konto nie chce być uznany zaraz za spamera pytasz wiec podpowiadam - ddr.pl masz okres próbny, możesz sprawdzić, przetestować. Cytuj Link to post Share on other sites
Fraor 1203 Napisano 19 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 Zerknij na sixwishlist.com. Sam korzystam z hostu od nich i jestem zadowolony jak za taką cenę. Cytuj Link to post Share on other sites
Ajlar 0 Napisano 6 Marca 2016 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 (edytowane) Ja rowniez mam hosting na http://www.ddr.pl i musze powiedziec, ze jestem zadowolony. Maja 2 opcje - zwykly albo PRO. PRO mi na razie nie potrzebny,ale kto wie - moze w przyszlosci bedzie. Polski support (korzystalem na razie raz) - dla mnie ok. Edytowane 6 Marca 2016 przez Ajlar Cytuj Link to post Share on other sites
zoltan2 253 Napisano 6 Marca 2016 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Unixstorm.org stary gracz, dobre ceny i stabilność. Cytuj Link to post Share on other sites
green 0 Napisano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 Takim zupełnym laikiem nie jestem, mam swoją stronkę którą prowadzę już od paru lat. Jednak nie jestem zadowolona z hostingu i rozważam zmianę. Myślę o dhosting.pl dlatego, że umożliwiają darmową migrację. W sumie miałam już zmienić to w ubiegłym roku, ale obawiam się tych wszystkich zmian związanych z przeniesieniem strony. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts