pat1441 1 Napisano 9 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Witam,Mam dylemat. Aktualnie posiadam Lumie 640 ale potrzebuję jeszcze jednego telefonu koniecznie z androidem, po przejrzeniu różnych tematów i poczytaniu kilku opinii wstępnie zdecydowałem się na:Xiaomi Redmi Note 2, jezeli ktos ma jakis inny telefon do polecenie w podobnej cenie i specyfikacji to chetnie wezme to pod uwage.A jezeli chodzi o Redmi Note 2 jak wyglada sytuacja a podrobkami tego i ew gdzie najlepiej kupic ten telefon zeby na jakas mine sie nie wprowadzic bo widze ze sa rozne wysylki z chin etc, a moze po prostu wziac tanio z wysylka prosto z chin. I czy ten certyfikat autentycznosci na pudelku jest rzeczywiscie dobrym odniesieniem czy to nie jest jakas podroba czy cos? Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 9 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Najlepiej chyba z xiaomiforsale. Wysyłka z czech i serwis u gościa we Wrocławou 1 Cytuj Link to post Share on other sites
pat1441 1 Napisano 9 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 (edytowane) Rozumiem ze jak zdecyduje sie juz na xiaomi to ta strona jest w 100% oryginalna, nie jest to zaden krzak, mozna zaufac im w 100% i jest tylko jeden serwis w polsce?I czy możecie polecic cos innego zamiast xiaomi, bo musze rozwazyc jeszcze jakas inna opcje bo wiem ze soft xiaomi jest dosc specyficzny (taki ala ios android, musze to jeszcze dobrze rozwazyc) Edytowane 9 Lutego 2016 przez pat1441 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts