mrbudziopl 0 Napisano 8 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Poszukuję tabletu z windowsem do 450 zł , tablet jak najbardziej może być używany . Jak najbardziej znalazłem Kiano Intelect 8.9 używany w idealnym stanie który normalnie chodzi po około 800 zł z tego co naczytałem się recenzji i naoglądałem gameplayii w tej cenie wydaję się być dobry .Czekam na wasze propozycje z góry dziękuję . Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 9 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Ile kosztuje ten Kiano, co znalazłeś? 450zł? Jeśli posiada gwarancję producenta, to dobry deal. Cytuj Link to post Share on other sites
mrbudziopl 0 Napisano 9 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 W sklepie kolo 800 a ja znalazlem uzywanego w idealnym stanie za 450 i ma jeszcze gwarancje. Jeszcze sie zastanawiam mad nieco mniejszym modelem kiano slimtab 8 pro Znalazłem również asus t100ta za 444 używany w świetnym stanie Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts